Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ

Στις 1 Ιουλίου ξεκινάει στο Ισραηλινό κοινοβούλιο (Κνέσετ) η διαβούλευση για την προσάρτηση της κοιλάδας του Ιορδάνη, που αποτελεί το 30% των υφιστάμενων παλαιστινιακών εδαφών, και των εδαφών της Δυτικής Όχθης στα οποία έχουν εγκατασταθεί ισραηλινοί εποικισμοί. Η κίνηση της προσάρτησης αποτελεί ένα ακόμη έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού, καθώς συνεχίζει και εμβαθύνει την κατοχή της Παλαιστίνης, με στόχο τον πλήρη αφανισμό της, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του κράτους-δολοφόνο του Ισραήλ και του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ. Οι οποίοι μεθοδικά ενορχηστρώνουν μαζί με τους συμμάχους τους εδώ και δεκαετίας επιχειρήσεις εξόντωσης των Παλαιστίνιων, αφαιρώντας τους όλα τα δικαιώματα, αποκλείοντας τους από αγαθά πρώτης ανάγκης, φυλακίζοντάς τους, εκτοπίζοντας τους από τις πατρογονικές τους εστίες και δολοφονώντας τους.

Η βλέψη για προσάρτηση της Δυτικής Όχθης, έρχεται να εφαρμόσει στην πράξη το σχέδιο-πρόταση των ΗΠΑ που ο Τράμπ έδωσε στη δημοσιότητα, το Φλεβάρη του 2020. Δηλαδή το κακόφημο σχέδιο για την «ειρήνευση» στην Παλαιστίνη ή -όπως αρέσκεται να το αποκαλεί ο ίδιος- τη «Συμφωνία του Αιώνα». Το συγκεκριμένο σχέδιο δεν αποτελεί παρά τη θεσμοθέτηση των διαμορφωμένων εδαφικών συσχετισμών, που πέτυχαν οι σιωνιστές εφαρμόζοντας τακτικές εξόντωσης σε βάρος των Παλαιστίνιων. Η πρόταση αυτή αποτελεί ένα φιλοσιωνιστικό έκτρωμα που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης κίνησης των ΗΠΑ, το Δεκέμβρη του 2017, με την αναγνώριση του συνόλου της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και τη μεταφορά εκεί, της πρεσβείας των ΗΠΑ.
Προφανώς και πέραν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ συνένοχοι στην εξόντωση του Παλαιστινιακού Λαού είναι και τα κράτη σύμμαχοί τους, όπως είναι και το αστικό κράτος της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια τόσο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και σήμερα με ΝΔ, βλέπουμε πως οι σχέση με το κράτος-δολοφόνο εμβαθύνει όλο και περισσότερο και σε όλα τα επίπεδα στρατιωτικά, γεωπολιτικά, οικονομικά και πολιτισμικά. Γιατί η εξωτερική πολιτική του αστικού κράτους της Ελλάδας ποντάρει στον αμερικανοκίνητο άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με σκοπό την αναβάθμιση του ρόλου του στην ευρύτερη περιοχή. Γι’ αυτό και οι συνεχείς συναντήσεις στελεχών της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη με τον Νετανιάχου μέσα στο πλαίσιο της βαθιάς συνεργασίας. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό το ανταγωνιστικό κίνημα στην Ελλάδα πέραν από τη στήριξη στον παλαιστινιακό λαό και τον ηρωικό αγώνα που δίνει εδώ και δεκαετίες, να εναντιώνεται σ’ αυτή την αιματοβαμμένη εξωτερική πολιτική που ασκεί το ελληνικό κράτος.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ- ΙΣΡΑΗΛ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, 19:00, ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ταξική Αντεπίθεση(ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)