Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, 27 Απριλίου 2020 στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης, Αραχώβης 42 Εξάρχεια.

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου συνεχίζεται η καθιερωμένη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που πλήττονται άμεσα από την κρίση. Συγκεκριμένα από τις 12:00 έως τις 14:00 & από τις 18:00 ως τις 20:00 συλλέγουμε τρόφιμα (λάδι, ψωμί του τοστ, μακαρόνια, ρύζι, pummaro, όσπρια, γάλα μακράς διάρκειας…) και είδη προσωπικής περιποίησης (πάνες, μαντηλάκια, σαπούνια…) για την Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 και για το γηροκομείο Πειραιώς. Το γηροκομείο Πειραιώς έχει επίσης και έλλειψη μονών κατωσέντονων με λάστιχο.

Στο χώρο υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές: “….Τη δεδομένη χρονική περίοδο το ταμείο στηρίζει σε σταθερή μηνιαία βάση 24 κρατούμενους… με βάση τα νέα δεδομένα της εξάπλωσης του ιού και των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει το κράτος με αφορμή αυτό, η εξασφάλιση των πόρων για την υλική στήριξη των εντός των τειχών καθίσταται και πάλι εξαιρετικά δύσκολη. Ίσως πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά…. Η αδυναμία του Ταμείου, λόγω των αντικειμενικών συνθηκών της περιόδου αυτής, να εξασφαλίσει πόρους από τις δημόσιες δράσεις του, θα το οδηγήσει τους καλοκαιρινούς μήνες σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο και η στήριξη των πολιτικών κρατουμένων θα είναι πρακτικά αδύνατη. Ο μόνος τρόπος αυτό να αποφευχθεί είναι η υλική/οικονομική στήριξη από όλο τον κόσμο του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος…” (απόσπασμα από το δημόσιο κείμενο – κάλεσμα για την οικονομική στήριξη του Ταμείου αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών).

Η αλληλεγγύη δεν θα μπει σε καραντίνα! Παραμένουμε ενεργοί, παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προφύλαξης και κοινωνικής υπευθυνότητας!
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
Κάθε Δευτέρα: 12:00 – 14:00 & 18:00-20:00 στα γραφεία της Ταξικής Αντεπίθεσης, Αραχώβης 42 Εξάρχεια..

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα Αναρχικών & Κομμουνιστών)