Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον σύντροφο μας Θάνο Κουτσοχρήστο και κάλεσμα στην κηδεία του.

φώτο: ο Θάνος στις εργασίες κατασκευής παιδικής χαράς από τη Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων

Για τον Σύντροφο, Φίλο και Αγωνιστή Θάνο Κουτσοχρήστο πολλά μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν. Από που να ξεκινήσει κάποιος για να ξετιλίξει το κουβάρι απο το μεγαλείο της ψυχής του. Με ενα χαμόγελο μόνιμα στα χείλη του, με περίσσεια συντροφικότητα και αλληλεγγύη προς τους γύρω του. Με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στον αγώνα για τις επόμενες μεγάλες μάχες και διεκδικήσεις του μέλλοντος που θα έρθουν. Με πείσμα και πάθος για τα πολιτικά του πιστεύω και την αγάπη του στον συνάνθρωπο.

Ο αγωνιστής Θάνος Κουτσοχρήστος είχε πίστη στον κοινωνικό αναρχισμό και στον ελευθεριακό Κομμουνισμό. Πάντοτε μπροστά και με δυναμική συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις, εργατικές, αντιφασιστικές, αντικατασταλτικές, φοιτητικές.
Βρεθήκαμε και πορευτήκαμε πλάι πλάι με τον συναγωνιστή Θάνο στην πολυετή μάχη της συνέλευσης για την Επαναοικειοποίηση των Εξαρχείων ενάντια στις ναρκομαφίες την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό στην πλατεία Εξαρχείων. Υπόδειγμα ανθρώπου και συντρόφου σε δύσκολες και εύκολες μέρες.

Ο Θάνος συμμετείχε ενεργά και πολιτικά στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι Στέγαστρο στο Γαλάτσι, όπου ήταν και η γειτονιά που μεγάλωσε. Στον αντιφασιστικό συντονισμό στην Πατησίων και στο σωματείο εργαζομένων στην ΜΚΟ Άρσις όπου και εργαζόταν.

Μέσα από την εργασία του η Αλληλεγγύη του και η αγάπη του προς τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα είναι τρανταχτό παράδειγμα του μεγαλείου της ψυχής αυτού του εξαιρετικού ανθρώπου.

Ο τραγικός και αιφνίδιος θάνατος του συνυφασμένος με ένα κομμάτι της ζωής του,καβάλα στην μηχανή του και οδεύοντας σε ταξίδι αναψυχής για άγνωστα μέρη.
Αντίο φίλε,σύντροφε και αγωνιστή.
Για πάντα μέσα στους αγώνες μας
ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΑΡΩΝ

Κηδεία του Συντρόφου και Φίλου Θάνου Κουτσοχρήστου
Παρασκευή 16/08 στις 15:00 στο Β’ Νεκροταφείο Αθήνων, Ριζούπολη, Λεωφ. Ηρακλείου και Τραλλέων

Προσυγκέντρωση στις 14:00 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό στέκι Στέγαστρο (Ναρκισσου 3) στο Γαλάτσι, ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί μέχρι το νεκροταφείο.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)