Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Ενημέρωση: μαζική παρέμβαση στο κέντρο του Πειραιά για την προπαγάνδιση της Διαδήλωσης στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (Σάββατο 21/10).

Το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά παρέμβαση δεκάδων συντρόφων και συντροφισσών για την προπαγάνδιση της διαδήλωσης το ερχόμενου Σαββάτου 21 Οκτώβρη στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μετά το κρατικό-καπιταλιστικό έγκλημα στο Σαρωνικό που προκάλεσε η βύθιση στη Σαλαμίνα του σαπιοκάραβου Αγία Ζώνη ΙΙ, την οποία και συνδιοργανώνουν έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα της Ταξικής Αντεπίθεσης (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), αναρχικές–αντιεξουσιαστικές–κομμουνιστικές συλλογικότητες και σύντροφοι–συντρόφισσες.
Κατά την διάρκεια της παρέμβασης –που ξεκίνησε από το σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά και κινήθηκε για πάνω από μια ώρα στο κέντρο της πόλης, με στάση κάτω από την τοπική χρυσαυγίτικη γιάφκα των μπράβων των εφοπληστών– πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση, ρίχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.
 
Την Δευτέρα 16 Οκτώβρη στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΜΠ (κτ.Γκίνη) η συζήτηση για τα οργανωτικά ζητήματα της διαδήλωσης.
Η περιβαλλοντική καταστροφή του Σαρωνικού που προκλήθηκε από τη βύθιση στη Σαλαμίνα του σαπιοκάραβου “Αγία Ζώνη ΙΙ”
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΗΤΑΝ ENA KΡΑΤΙΚΟ KAI ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Παρ’ όλη την κυβερνητική προπαγάνδα, την αντιπολιτευτική σπέκουλα και την παραπληροφόρηση των μμε, οι περιβαλλοντικές συνέπειες παραμένουν ανυπολόγιστες και οι κρατικές ευθύνες ανεξίτηλες. Η πραγματική απάντηση και σ’ αυτό το κρατικό-καπιταλιστικό έγκλημα μπορεί να δοθεί μόνο στους δρόμους της Αντίστασης και του Αγώνα.
 
ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
Σάββατο 21 Οκτώβρη, Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά, στις 12.00